INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Fuga în buncăr! Ce vor face Mircea Lucescu și jucătorii săi în cazul alarmelor de atac aerian în timpul meciurilor!

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 14:50 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 15:49

Campionatul ucrainean va începe luna viitoare, deși războiul nu a încetat. Cele mai multe meciuri se vor disputa în țară, dar e posibil ca echipele angrenate în cupele europene să joace și unele partide interne în străinătate.

În august, va demara și campionatul ucrainean. În ciuda războiului. Conflictul din regiunea Donbas e departe de a fi încetat, atacurile armatei ruse continuă în estul țării. Dar, chiar și în aceste condiții, se va juca fotbal. 

Ștefan Radu a făcut senzație la vizita medicală a lui Lazio » Fanii l-au comparat cu Cristiano Ronaldo: „Ai fi putut mânca și tu o pizza”
LAZIO
Ștefan Radu a făcut senzație la vizita medicală a lui Lazio » Fanii l-au comparat cu Cristiano Ronaldo: „Ai fi putut mânca și tu o pizza”

Unele jocuri din Ucraina în străinătate 

Prima ligă a vecinilor (UPL) va porni luna viitoare și cele mai multe meciuri se vor juca în Ucraina, la Kiev și în vest, în zona Lvov, aproape de granița cu Polonia. Federația și liga vor face unele excepții pentru echipele din cupele europene. Ele vor putea disputa și anumite partide din UPL în străinătate. 

De exemplu, dacă Dinamo Kiev e în Polonia pentru tururile preliminare din Champions League, va putea rămâne acolo și la jocurile programate în acea perioadă în campionatul intern împotriva altor formații ucrainene angrenate în competițiile continentale. 

Partide suspendate 

Ce se întâmplă însă în cazul în care se declanșează alarma de atac aerian în timpul meciurilor din Ucraina? Respectivele întâlniri se suspendă imediat și toți cei prezenți pe stadioane, jucători, antrenori, oficiali, arbitri, fani, vor fugi să se adăpostească în buncăre. Așa va fi sezonul 2022-2023 pentru Mircea Lucescu, Dinamo Kiev și celelalte formații din UPL.

Citește și: 

Ștefan Radu a făcut senzație la vizita medicală a lui Lazio » Fanii l-au comparat cu Cristiano Ronaldo: „Ai fi putut mânca și tu o pizza”

Transfer-record pentru Ajax! Sumă imensă în fotbalul olandez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează