INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Fundaşul lui City Micah Richards a fost diagnosticat cu gripă porcină

micah richards, manchester city
micah richards, manchester city

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2009 00:00

Fundaşul lui Manchester City, Micah Richards, a contactat virusul AH1N1 în timpul vacanţei pe care a petrecut-o în Cipru şi urmează un tratament pentru a-l combate, iar apropiaţii fotbalistului afirmă că starea de sănătate a acestuia este "din ce în ce mai bună", informează BBC.

"Micah este mai bine acum, încet, încet se pune pe picioare. Este nerăbdător să îşi reia antrenamentele. Din câte ştiu eu, el este primul jucător profesionist contaminat cu gripă porcină, aşa că a făcut puţină istorie", a declarat Max Clifford, publicistul internaţionalului englez de tineret.

Richards, în vârstă de 21 de ani, a mărturisit că a contactat boala în Cipru, unde şi-a petrecut vacanţa: "La început, am crezut că este vorba despre o puternică infecţie în piept. Mă simţeam atât de slăbit, încât nu puteam să mă mişc şi nici să mănânc. Când mi s-a spus că am gripă porcină, o mulţime de lucruri au început să-mi treacă prin cap. Vedeam la ştiri că mor oameni din cauza acestui virus. Starea mea de sănătate este mai bună şi abia aştept să mă întorc acasă".

Fundaşul lui Manchester City este tratat într-un hotel de cinci stele din Cipru şi, cel mai probabil, duminică va lua avionul spre Anglia. 

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tricks
tricks  •  11 Iulie 2009, 17:41

.

brady
brady  •  11 Iulie 2009, 14:49

Dumnezeu sa ii dea sanatate sa treaca peste aceasta grava problema.

alexandru_p
alexandru_p  •  11 Iulie 2009, 14:48

e unul din cei mai promitatori tineri fundasi. speram sa se insanatoseasca!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close