INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Furios că Ancelotti l-a schimbat la pauză, Robben a luat o decizie neașteptată

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 03 octombrie 2016 09:52

Arjen Robben a părăsit stadionul ”Allianz Arena”, cu zece minute înainte de finalul partidei dintre Bayern Munchen și FC Koln, desfășurată în etapa a 6-a din Bundesliga și încheiată cu scorul de 1-1.

Olandezul de 32 de ani a început titular la Bayern, pentru prima dată după 5 martie 2016, când a fost accidentat la aductori.

După o primă repriză slabă, atacantul a fost înlocuit în minutul 46 de către Carlo Ancelotti, cu Thomas Muller. Antrenorul bavarezilor a declarat după partidă, că Arjen Robben a suferit o ușoară accidentare, însă nu este nimic grav.

Această problemă fizică a olandezului stârnește îngrijorare în tabăra campioanei Germaniei, după ce Robben revenise după o absență de peste două luni, el suferind în luna iulie o leziune inghinală, în timpul meciului amical dintre Bayern Munchen și SV Lippstadt 08.

Totuși, Ancelotti a dat asigurări la conferința de presă, că Arjen Robben va reveni la antrenamente în două-trei zile.

Dar, această nouă accidentare a olandezului îl face incert pentru meciul din Champions League, pe care Bayern Munchen îl va disputa pe 19 octombrie împotriva lui PSV.

Robben n-a fost convocat la naționala țării sale pentru meciurile contra Belarusului și Franței, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

surse: lequipe.fr,  espnfc.com, goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
livache_meth
livache_meth  •  03 Octombrie 2016, 12:39

Ce treaba are titlul cu continutul articolului? In titlu se zice ca Robben a luat o decizie neasteptata, suparat ca a fost schimbat de antrenor, in continut se zice ca de fapt era accidentat si de asta a fost schimbat. Altfel, Bayern va juca cu PSV pe 19 octombrie, nu cu Atletico, ca au jucat cu madrilenii in etapa trecuta. Autorul care-a scris mizeria asta ar trebui sa se retraga singur, e pe alta lume!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close