INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Gabi Tamaș a semnat cu Hapoel! Patronul a venit din America la București ca să-l convingă! 

Gabi Tamaș, alături de patronul Ioav Katz
Gabi Tamaș, alături de patronul Ioav Katz

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 17:31

Gabriel Tamaș, 35 de ani, va rămâne la Hapoel Haifa încă un sezon, până pe 30 iunie 2020.

În sfârșit, serialul Gabi Tamaș s-a încheiat. După o mulțime de confirmări, urmate de dezmințiri, de răsuciri și de nemulțumiri, stoperul în vârstă de 35 de ani și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa. Va juca la „rechini” încă un sezon, până pe 30 iunie 2020.

Supărat de ultimele scandaluri ale veteranului, arestat, judecat și condamnat la muncă în folosul comunității după ce e condus pe autostradă în stare de ebrietate, patronul Ioav Katz i-a oferit un salariu mai mic, dar nu a renunțat nicio clipă la el. Pentru a-l convinge să semneze, magnatul a venit din Statele Unite la București, unde Hapoel e în cantonament. Și a reușit. 

Azi, Katz s-a pozat cu Tamaș după ce înțelegerea a fost parafată. Fundașul a evoluat în amicalul cu Gloria Buzău, câștigat cu 3-1 de Hapoel.

23 de meciuria jucat Gabi Tamaș pentru Hapoel Haifa în sezonul trecut al primei ligi israeliene

VEZI ȘI:

 Ricardo Farcaș, încă un fotbalist român în Serie A » Victorie la debutul cu SPAL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
issconcs
issconcs  •  18 Iulie 2019, 23:19

succes Tamas ..asta inseamna ca munca si talentul sunt recunoscute si respectate ..cezice lumea sunt rautati si frustrari..

270335340532718
Rè Ùss  •  18 Iulie 2019, 20:12

Cu ce cramă a semnat??? Odobești??murfatlar??? Alexandrion vor sa l faca cetățean de onoare!! Am inteles ca si a botezat câinele " balantines" si pisica "heineken"...cica are prima de instalare în cramă de 2 navete de bere!! Are si prima de joc, la victorie ( 2 sticle baute de whisky) are un bonus o sticlă stalinskaya!!! Are un contract beton!!! Ce sclav al sticlelor este acest alcoolist obosit....

270335340532718
Rè Ùss  •  18 Iulie 2019, 20:01

Ia mai toarna-un păhărel!!!cum poti ca părinte sa ti îndrumi copilul sa faca fotbal când vezi asemenea betivan???? Ce cocalar obosit!!! Sau cand vezi pe unul ca hagi în ce hal înjură si aranjează meciuri cu becali??? Sau cand vezi un golanas de cartier ca Alibec, care din tot alfabetul cunoaste doar 4 litere și știe să numere până la 14???? Cu asemenea specimene vrem să progresam??? Ai n ai mingea dai la poartă.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează