INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ILEGAL

VIDEO Șocant! Golgeterul primei ligi, ARESTAT din cauza legăturilor cu o bandă de asasini!

Momentul arestării lui Gabriel Cortez
Momentul arestării lui Gabriel Cortez

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 10:48 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 11:14

Gabriel Cortez, 26 de ani, atacantul grupării ecuadoriene Barcelona Sporting Club de Guayaquil, a fost arestat din cauza legăturilor sale cu o temută bandă de asasini (sicario, în limba locală). Potrivit ministrului de Interne din Ecuador, fotbalistul „a comandat și a primit informații cu privire la persoanele ucise de asasini”.

Golgeterul primei ligi din Ecuador, Gabriel Cortez, se numără printre cele 18 persoane arestate vineri, în cadrul unei operațiuni ce a avut drept țintă arestarea membrilor unei bande criminale din Esmeraldas, o provincie de la granița țării cu Columbia, notează jurnaliștii de la Marca

Chiar dacă nu i-a menționt numele, Patricio Carrillo, ministrul de Interne din Ecuador, a confirmat arestarea fotbalistului într-o conferință de presă, adăugând că „a comandat și a primit informații despre persoanele care au comis asasinate”.

Gabriel Cortez, golgeterul primei ligi din Ecuador, arestat

Pe rețelele de socializare, au început deja să apară fotografii și videoclipuri cu momentul arestării lui Gabriel Cortez, adus de polițiști cu elicopterul la Esmeraldas pentru audieri.

Supranumit „El Loco” (n.r. - „Nebunul”), Gabriel Cortez este un nume de rezonanță în campionatul din Ecuador. În acest sezon, acesta a înscris șapte goluri în nouă etape.

Reacția clubului după acuzațiile incredibile aduse lui Gabriel Cortez

Într-un comunicat oficial, Barcelona Sporting Club de Guayaquil anunță că va respecta procedurile și investigațiile organelor de justiție, declinând orice complicitate la presupusele crime comise de Gabriel Cortez, cel care a mai jucat de-a lungul carieriei pentru Guayaquil City, Botafogo, Emelec sau Independiente del Valle.

Clubul a mai spus că așteaptă deciziile din justiție pentru a lua eventuale măsuri împotiva lui Cortez.

Șocant! Golgeterul primei ligi, ARESTAT din cauza legăturilor cu o bandă de asasini!
Gabriel Cortez e poreclit „El Loco” (n.r. - „Nebunul”) / Sursă foto: Guliver/Getty Images

4 selecțiiare Gabriel Cortez în prima reprezentativă a Ecuadorului, calificată la Mondialul din Qatar

Citește și alte știri de actualitate:

Oligarh ucrainean suspectat că ar fi pro-Rusia, arestat la graniță » A fost prins în vamă cu 13 ceasuri de valoare nedeclarate

Clipe de groază! Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
snooker
snooker  •  23 Aprilie 2022, 14:27

Am crezut ca e vorba de Tanase, ca semana bine cu el in poza.

ray51
ray51  •  23 Aprilie 2022, 13:59

Ce mascarada si la ecuadorienii astia. Politia face tam-tam arestand persoane de ultimul rang, insigifiante in zona crimei organizate. Marii sacali isi platesc nevinovatia mai marilor zilei cu sume uriase si mascate. OMERTA lucreaza perfect.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează