INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CANADA - HAITI

VIDEO Gafa deceniului?! Eroare neverosimilă în preliminariile pentru CM 2022, sub ochii lui Theo Corbeanu

Naționala „frunzei de arțar” a beneficiat de o gafă rar văzută pe terenurile de fotbal.
Naționala „frunzei de arțar” a beneficiat de o gafă rar văzută pe terenurile de fotbal.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 13:27 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 13:56

Canada a învins-o categoric pe Haiti, 3-0, într-un meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Naționala „frunzei de arțar” a beneficiat de o gafă rar văzută pe terenurile de fotbal.

În primul minut al reprizei secunde, când scorul încă era 0-0, Josue Duverger, omul din poarta haitienilor, a comis o gafă de proporții. Acesta n-a știut cum să gestioneze o pasă trimisă „acasă” de un coleg din defensivă și a bâlbâit mingea până când a introdus-o în propria poartă. 

Faza comică produsă de portarul legitimat la Vitoria Setubal i-a fost fatală naționalei din Haiti, care a mai primit apoi alte două goluri. După 1-0 în tur, Canada a câștigat returul la scor de neprezentare.

Canada - Haiti 3-0. Theo Corbeanu a urmărit gafa de pe banca de rezerve

Theodor Corbeanu, fost junior la naționalele U16 și U17 ale României, a fost rezervă neutilizată în confruntarea din această dimineață. 

Fotbalistul lui Wolverhampton a debutat oficial pentru Canada în luna martie a acestui an. S-a întâmplat într-un meci din preliminariile CM 2022 (zona CONCACAF): 5-1 cu Bermuda.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Simone Inzaghi, scrisoare emoționantă la despărțirea de Lazio: „Nu voi uita niciodată lacrimile voastre”

Bernardo Silva vrea să plece de la City » Destinația-surpriză preferată de mijlocașul portughez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează