INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

FOTO Gafă incredibilă de arbitraj în Anglia: „E șocant! La naiba cu tușierul, la naiba cu Liga, la naiba cu toată lumea!”

O gafă majoră de arbitraj a costat-o pe QPR eliminarea în optimile Cupei Ligii Angliei.
O gafă majoră de arbitraj a costat-o pe QPR eliminarea în optimile Cupei Ligii Angliei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 13:49 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 14:17

O gafă majoră de arbitraj a costat-o pe QPR calificarea în sferturile de finală din Cupa Ligii Angliei. 

QPR a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de Sunderland. La finalul timpului regulamentar, tabela a arătat scorul de 0-0. Oaspeții s-au impus la loviturile de departajare, scor 3-1. În minutul 80 însă, Charlie Austin marcase pentru QPR, dar reușita a fost anulată eronat, pe motiv de ofsaid. 

Reluările arată o gafă imensă a arbitrului asistent. Cum în Cupa Ligii Angliei sistemul VAR nu este în vigoare, QPR a trebuit să se resemneze.

Gafă incredibilă de arbitraj în Anglia: „E șocant! La naiba cu tușierul, la naiba cu Liga, la naiba cu toată lumea!”
Charlie Austin este evident într-o poziție regulamentară

Scandal în Cupa Ligii Angliei! QPR acuză: „La naiba cu toți”

Mark Warburton, managerul celor de la QPR, a fost șocat de hotărârea tușierului: „Tocmai am văzut reluările. Ce pot să zic fără să fiu amendat?! E șocant să văd o astfel de decizie într-un meci cu miză atât de mare. Nu am înțeles inițial ce s-a întâmplat. Mi-a fost comunicat de al patrulea oficial. Dar WOW! Acum, când revăd reluările, nu mai am cuvinte”.

Pe contul fanilor lui QPR a apărut un mesaj și mai virulent: „La naiba cu tușierul, la naiba cu Liga, la naiba cu Sunderland, la naiba cu toată lumea!”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce s-a întâmplat în vestiarul luI Galatasaray, după eșecul cu Beșiktaș » Cicâldău, în centrul ostilităților: „O eroare de amator”

VIDEO Tătărușanu, decisiv în victoria lui Milan cu Torino: „Mi-am recăpătat încrederea” » Ce scriu italienii

Playtech: BOMBĂ! Bill Gates, anunț înfiorător. Boala cu care ne vom confrunta, vom fi victime


Comentarii (5)
iri_
iri_  •  27 Octombrie 2021, 19:55

ma uitam cam dubios la poza si nu intelegeam cum nu e offside, sau cel mult e pe linie cu ala care paseaza... abia dupa 1 minut l-am vazut pe ultimul fundas care e in spatele portarului :) poate aceiasi greseala a facut si tusierul :))

0ison
0ison  •  27 Octombrie 2021, 17:32
Postat de traian_v pe 27 Octombrie 2021, 15:35

Asta e mizilic pe langa ce se "greseste" in Romania noastra.

In special în favoarea impostoarei Fotbal Club FCSB.

traian_v
traian_v  •  27 Octombrie 2021, 15:35

Asta e mizilic pe langa ce se "greseste" in Romania noastra.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează