INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

Gafă incredibilă! S-a ținut moment de reculegere pentru un jucător aflat pe teren » Reacția fotbalistului

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 19:43

O gafă de-a dreptul memorabilă s-a petrecut în Columbia, în Copa Libertadores, înaintea meciului dintre Santa Fe și brazilienii de la Santos.

Crainicul stadionului a anunțat momentul de reculegere, însă a pronunțat numele lui Ricardo Oliveira, căpitanul brazilienilor, care se afla pe teren în acel moment. Fotbalistul a declarat după meci că n-a auzit ce a spus crainicul.

Cel pentru care trebuia să se țină momentul de reculegere era, de fapt, Kaneco, o legendă a celor de la Santos, care a decedat marți la vârsta de 70 de ani. Acesta e cunoscut ca fiind inventatorul "bicicletei" pe terenul de fotbal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Aprilie 2017, 23:23

https://www.youtube.com/watch?v=Cplp18h02Y8

Vezi toate comentariile (1)
Comentează