INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

ITALIA - BOSNIA 1-1. Gafa lui Roberto Mancini, motivul pentru care Chellini n-a jucat aseară: „Nu mi-am pus ochelarii, e vina mea!”

Giorgio Chiellini, stânga, foto: Guliver/gettyimages
Giorgio Chiellini, stânga, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 10:44 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 11:40

Italia și-a oprit la 11 seria victoriilor cu Roberto Mancini pe banca tehnică, pornind poticnit aseară în noua ediție a Ligii Națiunilor, 1-1 cu Bosnia-Herțegovina. 

Un semn rău apăruse încă dinaintea partidei de la Florența, unde Giorgio Chiellini trebuia să joace titular. Numai că o gafă de amatori a selecționerului Roberto Mancini a făcut ca pe foaia oficială transmisă la UEFA să apară numele lui Acerbi.

 Astfel încât, azzurrii nu au mizat în centrul apărării pe cuplul cu Bonucci de la Juve, schimbarea cu mai puțin de un ceas nemaiputând fi operată decât în cazul unei accidentări la încălzire a unui titular.

„Chiellini va juca însă în Olanda”

„Recunosc, este vina mea. Nu aveam ochelarii și am dat OK-ul unei formații greșite. Chiellini va juca însă în Olanda”, a declarat Roberto Mancini. Și portarul Donnarumma a rămas surprins să-l vadă în teren pe stoperul lazial: „Asta este, oricum noi suntem pregătiți să intrăm și să dăm totul atunci când Mister ne cere”. 

Chiar Acerbi a fost unul dintre fundașii visători ai gazdelor la faza deschuiderii scorului, când l-a scăpat pe Džeko (57). Noroc că Sensi a egalat după 10 minute. 

Citește și alte știri despre Liga Națiunilor:

VIDEO Alexandru Maxim, răspuns acid pentru Marica: „Să lăsăm ironiile, fotbalul e mai simplu la televizor”

Cornel Dinu, fără rețineri despre debutul lui Mirel Rădoi la națională: „Asta trebuie să-i dea de gândit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează