INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAŢIONAL

Gafă uriaşă făcută de suporterii scoţieni » Şi-au confundat echipa şi au luat foc după transferul unui condamnat pentru viol

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 14:45

Legitimarea la echipa Hibernians a controversatului Ched Evans a stîrnit dispute între microbişti. Fostul jucător al lui Manchester City şi Sheffield United a prins un nou contract după aproape trei ani de inactivitate. 

Galezul a fost condamnat în 2012 la cinci ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru violarea unei tinere de 19 ani. A fost eliberat condiţionat în luna octombrie, iar de atunci a încercat în zadar să îşi găsească o nouă echipă.

S-a înţeles cu mai multe cluburi din Championship, însă managerii au dat înapoi după ce suporterii au protestat vehement împotriva transferului. Astfel, jucătorul de 26 de ani nu a mai primit nicio şansă în Anglia.

În cele din urmă, a fost acceptat de echipa malteză   Hibernians, însă şi de această dată a fost, în mod indirect, cauza unui conflict. Suporterii lui Hibernian, club scoţian, au confundat numele echipei şi au crezut că jucătorul a semnat cu favorita lor, lucru care a dus la multe critici la adresa clubului.

Acest lucru i-a determinat pe oficialii echipei scoţiene să reacţioneze ironic pe Twitter: ”Doar ca să clarificăm lucrulile, noi sîntem Hibernian din Scoţia, nu Hibernians din Malta.” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
faxx
faxx  •  03 Ianuarie 2015, 15:43

la FC Gigistar Pipera 2003 (FCSB) suporterii gigistari prefera doar jucatori, antrenori, manageri ... cu cazier si ceva ani de experienta ... la jilava

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Ianuarie 2015, 14:54

...chiar asa prosti sa fie scotienii ?...e ca si cum vaalahul ar incurca numele stelei ...mure in gura lui ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează