INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Galatasaray îşi face super-echipă » A pornit negocierile pentru Eboue, de la Arsenal

Emmanuel Eboue joacă la Arsenal din 2005
Emmanuel Eboue joacă la Arsenal din 2005

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 19:31

Başcanii de la Galatasaray vor să-i îndeplinească toate poftele "împăratului" Fatih Terim, pentru a evita ruşinea din sezonul trecut, cînd echipa a terminat pe un uimitor loc 8.

După ce i-au adus în această vară pe Felipe Melo (Juventus), Elmander (Bolton), Muslera (Lazio), Ujfalusi şi Reyes (Atletico Madrid), Galata negociază acum şi pentru transferul ivorianului Emmanuel Eboue, fotbalististul lui Arsenal.

În vârstă de 28 de ani, Eboue a venit la Arsenal în 2005 de la echipa belgiană Beveren.

Eboue a pierdut locul de titular la Arsenal în ultimul sezon, el jucînd în numai 13 partide pentru echipa sa în Premier League. Jucătorul are 216 în toate competiţiile pentru formaţia londoneză, pentru care a marcat de 5 ori, dar şi 61 de selecţii în echipa naţională a Coastei de Fildeş (2 goluri).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  15 August 2011, 21:55

WOW...super-echipa....big fassss....cheltuiesc o gramada de bani pentru fotbalisti care s-au plictisit de performanta prin Vest si au venit sa-si stranga niste bani de la fraieri. Proiectul lui Hagi era mai bun de 100 de ori ca al lui Terrim(singura conditie ca Hagi sa nu fie insa antrenor, ci director tehnic ceva, el doar sa faca transferuri), facea echipa pe ani multi, nu incropesc o adunatura de vedete expirate care pleaca dupa 1-2 ani si fac paguba mare in buget.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează