INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Gâlcă, optimist o dată cu venirea noului investitor: "Dacă proprietarul vrea în Liga Campionilor, de ce nu?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 17:32

Espanyol, echipa antrenată de Costel Gâlcă, are un nou proprietar în persoana chinezului Chen Yansheng, care a declarat că vrea să-și vadă echipa în Liga Campionilor.

Antrenorul român al catalanilor nu se teme de obiectivul pe care noul investitor l-a pus echipei și consideră că formația sa poate ajunge în cea mai importantă competiție intercluburi. 

Gâlcă a avut o întâlnire Chen Yansheng, patronul chinez al echipei cu o avere estimată de 1.2 miliarde de dolari (conform Forbes): "Ne-am întîlnit să discutăm puțin, vrea să știe mai multe. M-a întrebat și despre jucători, dar nimic mai mult.

 Trebuie să o luăm pas cu pas pentru a aspira la mai mult. Dacă proprietarul vrea calificarea în Liga Campionilor în următorii trei ani, de ce nu? Amîndoi aspirăm la mai mult și vom vedea în acest an și în următorul ce putem face", a spus Costel Gâlcă într-o conferință de presă.

Întrebat înaintea meciului din campionat cu Villareal dacă va mai veni un jucător pe "Cornella", Gâlcă nu a infirmat: "Orice e posibil, dar mizez pe jucătorii mei pînă în ultimul moment, fiecare este important. Nu pot să spun ce va fi mîine, dar ce știu e că nu a venit nici un jucător pînă în acest moment". 

Românul a infirmat zvonurile privitoare la o eventuală plecare al lui Caicedo: "Știu că el rămîne. Dacă există ceva vom vorbi duminică, luni sau cînd va fi cazul. El este un jucător profesionist, sperăm să marcheze și să-și ajute echipa. Acum, jucătorii trebuie să fie concentrați la meci pentru că s-au întâmplat multe săptămîna asta și trebuie să le fie cu mintea la meciul cu Villareal".  Caicedo a marcat de 5 ori în 19 partide pentru Espanyol în La Liga.

Gâlcă ar prefera ca echipa lui să adune puncte în deterimentul unui joc bun: "E important să jucăm bine și să cîștigăm, dar dacă nu ne iese jocul măcar să batem. Cu siguranța echipa va juca bine, vom ieși la atac".

Espanyol a început bine anul cu un egal nul contra Barcelonei, dar a pierdut ultimele 4 meciuri, dintre care o dublă manșă cu deținătoarea Chamions League (4-1 pe Nou Camp, 0-2 pe "Cornella"). Cu 18 etape rămase de jucat în La Liga, Espanyol este la 5 puncte de retrogradare. 

Espanyol va juca pe teren propriu cu Villarreal, sîmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 21-a din La Liga.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close