INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIA

GALERIE FOTO Adil Rami a uitat-o pe Pamela Anderson! A cucerit deja o superbă actriță din Marea Britanie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:29

A schimbat echipa, dar și iubita, plecând din Franța în Turcia. Adil Rami, 33 de ani, fundașul lui Fenerbahce, a făcut altă cucerire. 

După ce s-a despărțit cu tam-tam de Pamela Anderson, s-a combinat cu un star britanic de reality TV. Chloe Sims a dezvăluit că fotbalistul a contactat-o pe rețelele de socializare. 

+21 FOTO

„Prima întâlnire a fost foarte frumoasă, aș zice chiar perfectă. El a fost un gentleman și ne vom revedea peste câteva săptămâni când voi termina filmările. Este o persoană simpatică”, a declarat actrița de 37 de ani, care și-a deschis un salon de frumusețe în Brentowood.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  23 Octombrie 2019, 11:17

Ei da, o știre sportiva într-adevăr interesantă. Bravo gsp, felicitări! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează