INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GALERIE FOTO » Agonie și extaz » Romagnoli, eroul Milanului în semifinala cu Lazio, e fan declarat al biancoceleștilor » Ce a făcut după golul cât o finală

Alessio Romagnoli +5   FOTO
Alessio Romagnoli

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 14:28

Alessio Romagnoli a fost, alături de Gianluigi Donnarumma, eroul lui AC Milan în semifinala cu Lazio, câștigată la penalty-uri, scor 5-4.

Fundașul de 23 de ani a trăit tot soiul de emoții în înfruntarea de pe "Olimpico", el fiind un fan declarat al lui Lazio. Nu s-a sfiit nici înainte de meci să-și declare dragostea pentru echipa biancocelestă chiar în conferința de presă. "Sunt fan Lazio și voi rămâne fan Lazio. Voi juca pe un stadion pe care mergeam cu tatăl meu când eram mic să-mi văd echipa, dar acum trebuie să câștig alături de Milan, e un obiectiv foarte important pentru noi în acest sezon", mărturisea apărătorul rossonerilor.

25 de milioane de €i-a plătit AC Milan Romei pentru transferul lui Romagnoli

Romagnoli a făcut un meci perfect: a dat siguranță apărării lui Gattuso și a executat penalty-ul decisiv, care a trimis-o pe AC Milan în finala Cupei Italiei, contra lui Juventus, programată pe 9 mai, tot pe "Olimpico". Nu s-a bucurat după reușită, în semn de respect pentru echipa lui de suflet.

100 de meciuria bifat Alessio Romagnoli în roșu și negru

Când a semnat cu AC Milan, în 2015, a cerut numărul 13 pe tricou, la fel ca idolul său, Alessandro Nesta. 

Romagnoli se ferește de comparațiile cu legendarul fundaș care a scris istorie atât cu Lazio, cât mai ales cu AC Milan: "Îmi face plăcere să văd că sunt apreciat, dar Nesta a fost cel mai mare fundaș și nu va mai fi niciunul ca el".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
832340336969683
Nello Milano  •  01 Martie 2018, 15:14

SI CIAUNARUL DANCIULESCU E OFICIAL LA DINAMO SI TINE CU FCSB !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează