INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVALITATE

GALERIE FOTO Anitta își trădează echipa pe care o are tatuată: merge la finala marii rivale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 11:15

Larissa de Macedo Machado, mult mai cunoscută ca Anitta, e cântăreață, actriță, dansatoare, compozitoare și star brazilian de televiziune, dar și mare pasionată de fotbal.  

Blonda de 26 de ani nu ratează niciun meci important și a cântat la festivitatea de deschidere a Olimpiadei din 2016, de la Rio De Janeiro. 

Anitta a anunțat că va fi prezentă pe 23 noiembrie la Lima, pe stadionul Monumental, la finala Cupei Libertadoares dintre Flamengo și River Plate. Interesant e că ține cu rivala Botafogo, etalându-și pe rețelele de socializare tatuajul cu un mesaj de susținere. 

GALERIE FOTO Anitta își trădează echipa pe care o are tatuată: merge la finala marii rivale

Vezi și:

GALERIE FOTO Inna, secretul unei vieți fără dietă: „Dansez, înot, merg pe jos și cu bicicleta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blackseacoast
blackseacoast  •  13 Noiembrie 2019, 12:19

"Sexy news" by gsp.ro...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează