INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

GALERIE FOTO Arena tăcerii » Imagini impresionante de la Leicester înaintea meciului cu Burnley

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 17:48

Ce zi la Leicester! Înaintea meciului cu Burnley, 0-0, cerul a plâns deasupra stadionului King Power, în amintirea thailandezului Vichai Srivaddhanaprabha, proprietarul clubului, care a pierit în tragicul accident de elicopter din 27 octombrie.

Și au fost două minute de reculegere. Pentru patron și pentru eroii dispăruți în Primul Război Mondial. Mâine se împlinesc 100 de ani de la Ziua Armistițiului, ziua când s-a încheiat marea conflagrație.

Peste 30.000 de oameni au tăcut în tribune. Țineau sus fulare albe cu două mesaje. "Domnul președinte" și "Mereu în inimile noastre". Impresionant moment.
Peste ei toți, s-a format un curcubeu. Un semn de la Vichai.

Și jucătorii lui Leicester i-au mulțumit celui care i-a condus spre primul titlu de campioni din istorie. Pe tricourile lor scria: "Forever in our hearts". 

Dureri la genunchi

După un sfert de oră la debutul în Premier, la 1-3 cu Everton, Florin Andone a jucat mai mult azi: în ultima jumătate de oră, dar Brighton a pierdut iar (1-2, golul decisiv în minutul 90). "Tricolorul" a acuzat dureri la genunchiul drept, dar a continuat meciul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează