INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FULHAM

GALERIE FOTO Berbatov, artist pe teren. Dar şi în afara lui

foto: dailymail.co.uk +6   FOTO
foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 16:23

Pentru bulgarul în vîrstă de 32 de ani, fotbalul nu mai prezintă secrete. Dar se pare că nici desenul.

După ce a reuşit un super-gol în week-end cu care a adus 3 puncte echipe sale, în Fulham-Stoke 1-0, bulgarul a postat pe contul său de facebook cîteva dintre ”capodoperele” sale.

Bulgarul este pasionat de caricatură, iar ultimele sale desene includ personaje celebre, precum Tupac, Bruce Willis, Dr. House sau Marlon Brandon în filmul Naşul.

Dimitar Berbatov a evoluat de-a lungul carierei pentru CSKA Sofia, Leverkusen, Tottenham sau Manchester United, adunînd şi peste 70 de selecţii în echipa naţională a Bulgariei.

Bicfalvi pictează icoane
Un fotbalist român care are ceva în comun cu talentul lui Berbatov este Eric Bicfalvi. "In scoala generala am invatat intr-o clasa speciala de pictura. Pictez in ulei si imi place sa fac grafica", a povestit Eric, care isi tine tablourile acasa, la Carei. "Am adus citeva la Petrosani pentru a-mi decora camera, dar au disparut, mi-au fost furate. N-am teme preferate, insa in creatiile mele transpun starea mea de spirit din momentul in care le fac. Daca sint stresat ies zgiriate, iar cind sint linistit, ies ingrijite. Cea mai buna lucrare este o icoana cu Sfinta Maria pictata in ulei".

(Valentin Melci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
kdk.19
kdk.19  •  26 Februarie 2013, 23:19

E SUPER TALENT LA DESEN!!, NASU-GOODFATHER" CAM SEAMANA CU JIJI OIERU', AR PUTEA SA LUCREZE CARICATURIST DUPA CE SE LASA DE FOTBAL..

dori26
dori26  •  26 Februarie 2013, 18:38

talentat baiatu :>

valyshefu
valyshefu  •  26 Februarie 2013, 18:29
Postat de benka77 pe 26 Februarie 2013, 15:44

Am 8 bilete la peluza langa Abramovic. Cine este interesat sa dea mail urgent la [email protected]. Repede ca se dau ca painea calda. Forza Steaua.

cum sa zici ma asa ceva :))) la peluza langa abramovic :))) ala cred ca nici nu stie unde e peluza la un stadion, da sa mai stea si in ea:))))) m ai facut sa rad tare de tot :))) si iti urez din tot sufletul sa ramai cu biletele nevandute :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează