INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JAPONIA

GALERIE FOTO Câți oameni au fost pe stadion la prezentarea lui Iniesta în Japonia

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 11:48

Suporterii lui Vissel Kobe au venit în număr destul de mare la prezentarea lui Andres Iniesta. AS anunță că peste 8000 de japonezi au venit să îi ureze bun venit mijlocașului de 34 de ani.

Mijlocașul a apărut pe gazon îmbrăcat în tricoul noii sale formații, unde va purta numărul 8, același precum la Barcelona, anunță sursa citată.

"Bienvenido, Andres Iniesta", a fost mesajul care a apărut pe tabela de marcaj de pe stadionul formației japoneze. Numele campionului Spaniei a fost scandat minute în șir de fanii extaziați. Acesta și-a făcut numărul, răsplătindu-i cu câteva demonstrații cu mingea și cu câteva "baloane" degajate în tribune.

"Vă mulţumesc mult pentru această primire călduroasă. Am primit multă dragoste în aceste două zile de la venirea mea în Japonia şi vreau să vă mulţumesc. Am venit cu mare dorință de a juca și de a învăța.

Acum, trebuie să mă întorc în Spania, pentru a participa la Cupa Mondială, o foarte frumoasă provocare. În două luni mă voi întoarce pentru a munci la maximum şi pentru a încerca să îmbunătăţim echipa", a fost mesajul lui Andres.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
offside
offside  •  26 Mai 2018, 18:25

Respect pentru acest mare jucător și mare caracter .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează