INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VACANȚĂ

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, vacanță luxoasă cu Georgina Rodriguez în Croația! Pozele surprinse de paparazzi

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 19:46

După cucerirea titlului în Serie A, Cristiano Ronaldo și-a permis câteva zile de pauză.

Portughezul s-a oprit în Croația, la Dubrovnik. Starul lui Juventus și iubita sa, Georgina Rodríguez, au închiriat o vilă luxoasă cu vedere la mare.

De fiecare dată când au ieșit în oraș, au fost păziți permanent de cinci bodyguarzi. Paparazzi și-au făcut însă datoria și au surprins câteva imagini cu cei doi. 

Cristiano Ronaldo nu are parte de unde sezon prea reușit. Chiar dacă a marcat de 26 de ori în 39 de meciuri, starul portughez este dezamăgit de eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. A câștigat însă titul în Serie A, primul pentru el.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu despre cum a trăit primul titlu de campion, cu PAOK: „Voiam să-mi iau ghiozdanul și să fug! Simt că pot călca pe nori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează