INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 0-0

GALERIE FOTO Cum arată Sergio Ramos după lovitura dură a lui Lucas Hernandez! Greșeală gravă a arbitrului Fernandez Borbalan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 23:45

Lucas Hernandez și Sergio Ramos au fost protagoniștii uneia dintre fazele controversate ale meciului dintre Atletico Madrid și Real Madrid, scor 0-0.

În minutul 36, căpitanul lui Real Madrid a fost lovit puternic în față de fundașul stânga de la Atletico. Lovitura i-a provocat lui Sergio Ramos o fractură nazală.

Surprinzător, arbitrul Fernandez Borbalan nu a dictat nimic, deși se impunea penalty. Sergio Ramos a avut nevoie imediat de îngrijiri pentru a-i fi oprită hemoragia și pentru a-și schimba tricoul.

La pauză, medicii lui Real Madrid l-au consultat din nou pe Sergio Ramos, iar fractura fiind una destul de gravă în locul său a intrat Nacho Fernandez.

Meciul dintre Atletico și Real Madrid a fost cât se poate de dur, mai ales în ceea ce privește comportamentul gazdelor. S-au arătat 8 cartonașe galbene, 6 dintre ele fiind în dreptul lui Atleti, în timp ce Real a primit doar două avertismente.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ioan.h
ioan.h  •  20 Noiembrie 2017, 08:38
Postat de haideusicfr pe 19 Noiembrie 2017, 13:50

Propun ca UEFA si TAS sau cine hotaraste sa dea delegatie GSP sa analizeze meciurile si prestatiile arbitrilor.Nationali si internationali.Glumesc binenteles!

Bineinteles

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Noiembrie 2017, 13:50

Propun ca UEFA si TAS sau cine hotaraste sa dea delegatie GSP sa analizeze meciurile si prestatiile arbitrilor.Nationali si internationali.Glumesc binenteles!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Noiembrie 2017, 01:43

ce sa mai spui dupa o astfel de faza...bine ca arbitrul e la ultimul sezon inainte de pensie si insanatorise grabnica lui Ramos !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează