INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - BARCELONA 0-2

GALERIE FOTO FC Barcelona nu se mai oprește, a învins-o și pe Girona! Messi doboară record după record: 7 meciuri la rând cu gol și a înscris pe 36 din 42 de stadioane pe care a jucat

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 19:06

FC Barcelona a câștigat al 8-lea meci consecutiv în La Liga, scor 2-0 cu Girona și a păstrat diferența de 5 puncte peste Atletico Madrid.

Nelson Semedo a marcat primul, în minutul 9, acesta fiind primul său gol în tricoul Barcelonei. A tras perfect cu stângul de la 11 metri după o eroare în defensiva gazdelor.

Deși a avut posesia, Barcelona a avut viață grea Estadi Montilivi, gazdele având câteva ocazii uriașe. Echipa lui Eusebio Sacristan s-a stins însă după ce Espinosa a primit al doilea galben și a fost eliminat în minutul 51.

Din acest moment, Girona nu prea a mai contat. Ocazii au curs la poarta gazdelor, iar Messi a făcut 2-0 din pasa lui Jordi Alba, al 7-lea assist al acestuia, în minutul 68.

Pentru Messi este al 19-lea gol în acest sezon și e al 7-lea meci consecutiv în care punctează. De asemenea, argentinianul are goluri pe 36 dintre cele 42 de stadioane pe care le-a vizitat în La Liga.

FC Barcelona e pe primul loc în La Liga, cu 49 de puncte, 5 peste Atletico Madrid, care e pe 2 și 13 peste Sevilla și Real Madrid, a doua cu un meci mai puțin. Girona e pe 13, cu 24 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  27 Ianuarie 2019, 20:13

Pe locul 3 , 4, 5 si duse in Lume sunt Sevilla, Valencia, Bilbao so betis . Spoi urmeazs 6 echipe englezesti Api urmeaza Iuvr si gata

sala_dalles
sala_dalles  •  27 Ianuarie 2019, 20:04

Cind cea mai buna echipa din lume e Realul cind e Barcelona ! Asa va fi multi ani de acum incolo Acum privesc Bilbao vs Betis . O frumusete !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează