INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Fiica lui Abramovici nu are nicio reținere! Imagini cu formele rubensiene ale rusoaicei, care e campioană la călărie

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 18:29

Sofia Abramovici, 23 de ani, este considerată cea mai "sălbatică" dintre cei 7 copii ai miliardului rus.

Sofia, absolventă de marketing și management la Royal Holloway, nu se sfiește din a-și etala formele rubensiene pe rețelele de socializare. Este recunoscută drept petrecăreața familiei, asumându-și perfect acest rol.

Sofia adoră viața de noapte din Londra, unde nu în puține rânduri a fost surprinsă achitând note de peste 3.000 de lire la petrecerile pe car ele dă alături de membrii familiei Beckham.

Frumoasa rusoaică mai are o pasiune. Adoră să călărească, iar multimilionarul care conduce Chelsea Londra i-a îndeplinit și acest moft, cumpărându-i trei cai de rasă, pe Dora, Billy Fraulein și Zanzibar. În urmă cu câțiva ani, Sofia reprezenta Rusia în concursurile internaționale de călărie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
theopalas
theopalas  •  01 Ianuarie 2019, 11:29

Saracul cal!

lovesexanddrugs
lovesexanddrugs  •  01 Ianuarie 2019, 01:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  01 Ianuarie 2019, 00:27

Frumoasă rusoaică într-adevăr; cine a scris minunăţia asta de articol să aibă parte numai de frumuseţi din astea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close