INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Imagini GENIALE! S-au pregătit 48 de ore într-o bază militară: fotbaliști de sute de milioane de euro, aruncați în mlaștini și puși să supraviețuiască în pădure!

FOTO: Facebook +8   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2017 12:33

Jucătorii din naționala Angliei s-au antrenat în condiții dure, sub comanda ofițerilor din marina regală, pentru meciul cu Scoția, de sâmbătă, din preliminariile CM 2018.

Selecționerul Gareth Southgate a decis că în perspectiva unui meci pe viață și pe moarte se cuvine o pregătire pe măsură. Așa că, de la baza de 5 stele de la "St George’s Park", Hart, Sterling, Kane, Defoe și coechipierii lor s-au trezit la cea militară de la Devon! Transferați în camioane de armată și deposedați la sosire de telefoanele mobile. Dar asta a fost floare la ureche față de ce-a urmat.

Jucătorii plătiți cu milioane de euro anual la cluburi au trebuit să se pregătească precum recruții. Au trecut prin mlaștini, bazine amenajate astfel, unde ofițerii le-au arătat ce înseamnă să te lupți în apă, și au învățat să supraviețuiască în condiții vitrege, într-o pădure din apropiere.

După 48 de ore de chin s-au întors la Londra, primind 48 de ore liber ca să-și revină până sâmbătă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Iunie 2017, 14:15
Postat de the.best.judge pe 06 Iunie 2017, 13:34

Astea sunt conditii grele ? Mergeti in cantonament la Dinamo sa vedeti cum fac fotbalistii foamea. Despre vaduva lui EKENG care nici acum nu a primit banii promisi de Negoita ce mai stiti ? US11

esti demn de mila, postacule. si offtopic. dar nu pentru topicuri esti simbriasul gigismului. amigo, sunteti Nimic si in Nimic va veti intoarce.

gizeh
gizeh  •  06 Iunie 2017, 13:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  06 Iunie 2017, 13:34

Astea sunt conditii grele ? Mergeti in cantonament la Dinamo sa vedeti cum fac fotbalistii foamea. Despre vaduva lui EKENG care nici acum nu a primit banii promisi de Negoita ce mai stiti ? US11

Vezi toate comentariile (4)
Comentează