INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE - BOCA JUNIORS 3-1 (5-3 LA GENERAL)

GALERIE FOTO Imagini șocante la Buenos Aires! Fanii lui River s-au dezlănțuit pe străzi după triumful din Copa Libertadores

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 08:44

River Plate a câștigat returul Copei Libertadores cu Boca Juniors, 3-1 (5-3 la general), după un meci nebun jucat pe un "Santiago Bernabeu" arhiplin. 

Buenos Aires a fost un oraș aproape pustiu în ziua meciului. Fanii au mers în număr mare la Madrid, iar străzile capitalei Argentinei au fost neobișnuit de pustii înaintea unui meci cu o asemenea încărcătură. 

Petrecerea a început însă după finala meciului. După ce favoriții și-au adjudecat mult râvnitul trofeu, la 11.000 de kilometri distanță, fanii lui River au dat startul fiestei pe străzile din Buenos Aires, celebrând așa cum știu mai bine succesul împotriva marii rivale. 

Nu au lipsit însă incidentele, iar poliția din capitala Argentinei a avut din nou mari bătăi de cap cu fanii lui River. Forțele de ordine au apelat la tunuri cu apă și gaze lacrimogene, iar mai mulți suporteri ai "milionarilor" au fost chiar arestați. 

River Plate a câștigat Copa Libertadores după un meci nebun cu Boca Juniors disputat pe ”Santiago Bernabeu”, 3-1. În tur, scorul fusese 2-2 (detalii pe larg despre meci, AICI).

Partida s-a disputat la Madrid tocmai din cauza incidentelor dintre fani care au precedat partida care trebuia să se dispute pe 24 noiembrie. 

Vezi și: RIVER PLATE - BOCA JUNIORS. VIDEO+FOTO NEBUNIE în Superclasico! River întoarce finala cu Boca și câștigă Copa Libertadores în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează