INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

GALERIE FOTO » Iubita lui Ronaldo visa să fie scriitoare!

Irina Shayk +4   FOTO
Irina Shayk

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 21:44

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, le are pe toate: 1,78 înălţime, forme apetisante, ochi verzi şi păr strălucitor, milioane de euro cîştigate din reclame şi pictoriale, plus un iubit mai mult decît celebru: Cristiano Ronaldo.

Fotomodelul de 25 de ani a acordat un interviu revistei americane Forbes, în care a dezvăluit că nu se aştepta să aibă succes în modeling: "Tata a murit cînd aveam doar 14 ani, eram o familie sărcaă dintr-un oraş minier din Rusia. Am avut mereu în minte ideea că trebuie să o ajut pe mama să se descurce, dar nu mă gîndeam că voi fi fotomodel. Cînd eram mai mică eram nedespărţită de cărţile lui Dostoievski, îmi plăcea şi mie să scriu diverse nuvele, mi-aş fi dorit să fiu scriitoare, sau ceva legat de acest domeniu. Niciodată nu am visat să pozez în reviste".

Iată mai jos o galerie foto cu Irina Shayk!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează