INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

GALERIE FOTO Ivana Icardi, sora lui Mauro, e la Survivor 2000. S-a judecat cu Wanda Nara

Ivana Icardi, sora lui Mauro Icardi, foto: Instagram @ivannaicardi
Ivana Icardi, sora lui Mauro Icardi, foto: Instagram @ivannaicardi

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 08:50

După ce, anul trecut, Ivana Icardi a ieșit în prim-plan la ediția italiană a reality show-ului Big Brother, sora vârfului argentinian al lui PSG va participa acum la Survivor 2000. 

La BB, Ivana Icardi a fost în centrul mai multor controverse, vorbindu-l rău pe fratele ei și pe familia acestuia. Supărată, Wanda Nara a dat-o în judecată. Soția lui Icardi și-a retras ulterior plângerea.

+13 FOTO
  • foto: Instagram @ivannaicardi

#ChemațiPoliția! Wanda Nara a recidivat: costumația cu care i-a lăsat mască pe realizatorii Canale 5

Wanda Nara, 33 de ani, are apariţii din ce în ce mai sexy la televiziunea italiană. Soţia-agent a lui Mauro Icardi a şocat în platoul Grande Fratello VIP cu ultima sa toaletă, ţinuta transparentă lăsând foarte multe lucruri la vedere. Imaginile cu Wanda Nara sunt aici. 

Citește și:

GALERIE FOTO Ginevra e fotomodel și influencer și i-a luat ochii unui fotbalist de la Vitoria Setubal!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează