CAMPIONATE  ·  MANCHESTER CITY

GALERIE FOTO Jucătorii lui Manchester City, party nebun cu 22 de frumuseți de pe Instagram, după victoria la scor cu Aston Villa!

Miercuri, 15 Ianuarie

Manchester City, campioana Angliei, a trecut pe locul 2 în Premier League după 6-1 în deplasare cu Aston Villa, iar jucătorii lui Pep Guardiola au decis să își facă de cap. Și au petrecut cu 22 de modele de pe Instagram, scrie The Sun.

Astfel, potrivit tabloidului englez, cei de la City au ales un resort retras de lângă Manchester, „Mere Golf Resort & Spa”, departe de ochii paparazzilor. Aceștia au chemat 22 de frumuseți italiene de pe Instagram, apelând la un om bun la toate din anturajul clubului. 

Fetele au fost aduse din Italia și cazate la un hotel din Cheshire, din apropiere de Manchester. Acestea au postat pe Instagram mai multe imagini din hotelul de lux în care au fost cazate. 

Englezii scriu că jucătorii au avut acordul lui Pep pentru a petrece o noapte împreună, dar nu se știe și dacă acesta aflase că jucătorii vor aduce femei la petrecere. 

A fost ca o petrecere de Crăciun, cu întârziere. Cred că soțiile fotbaliștilor o să fie surprinse când vor afla că acele fete au fost la petrecere și ele nu au fost chemate. Poate fetele sunt din fan clubul Manchester City din Milano”, e declarația sursei citate de The Sun. Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (7)

bazinga  •  18 Ianuarie 2020, 21:43
Postat de maresal_rinu pe 15 Ianuarie 2020, 22:25

Și frumusețile care sunt? Bocciile astea pitice și grase?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof  •  17 Ianuarie 2020, 20:02

Nr 5 e româncă, din Brad!

15razvaniacob  •  17 Ianuarie 2020, 02:09
Postat de maresal_rinu pe 15 Ianuarie 2020, 22:25

Și frumusețile care sunt? Bocciile astea pitice și grase?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1