INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VACANŢĂ

GALERIE FOTO » Lampard nu-şi poate lua mîinile de pe iubita sa :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 12:13

Frank Lampard a profitat de pauza competiţională pentru a pleca alături de iubita sa, Christine, într-un scurt concediu în Las Vegas. Vacanţa romantică s-a desfăşurat mai mult la piscină, unde cei doi au părut extrem de îndrăgostiţi şi de tandri unul cu altul.

Christine şi-a arătat corpul perfect într-un costum de baie în buline, iar mijlocaşul lui Chelsea nu s-a putut ţine departe de partenera sa, despre care se spune că îi va deveni soţie cît de curînd.

Lampard pregăteşte marele moment în următoarea vacanţă, cînd vor pleca în Sardinia. "Frank vrea să o ceară în căsătorie în cel mai romantic mod posibil, şi o va face în Sardinia, unde au mers în prima lor vacanţă de cuplu, anul trecut", a povestit un apropiat al celor doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cristias
cristias  •  08 Iunie 2011, 13:51

cica corpul perfect?! Ala ce a scris "aricolul" (ma rog) a vazut pozele? O alta englezoaica urata ... (jumate barbat :)) )

wta1923
wta1923  •  08 Iunie 2011, 13:23

a venit vacanta, nu mai aveti ce scrie..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează