INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Maxi Lopez, dezvăluiri PICANTE despre relația pe care o are în prezent cu Wanda Icardi: „Mă sună când e Icardi în cantonament”

Wanda Icardi +25   FOTO
Wanda Icardi

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 09:34

Wanda și Mauro Icardi au o relație tumultuoasă, care nu de puține ori ține prima pagină a ziarelor mondene. Soția fotbalistului de la Inter încă îl tachinează pe Maxi Lopez, cu care are 3 băieți. Fostul fotbalist al Barcelonei a făcut câteva dezvăluiri incendiare despre relația cu mama copiiilor săi.

„De fiecare dată când am o vacanţă din Brazilia (n.r. unde joacă la Vasco da Gama), merg în Italia pentru a fi alături de copiii mei. De fiecare dată există o persoană care face tot posibilul să mă blocheze, să nu am o relaţie cu fiii mei.

Au fost foarte multe situaţii ciudate pe care le-am trăit. În ultima zi a anului ar fi trebuit să stau alături de copiii mei, dar ea (n.r. Wanda) s-a opus. O oră şi ceva ne-am certat la telefon pe acest subiect. A fost o situaţie absurdă. Nu ştiu ce este în mintea ei.

Ea crede că totul este un joc. Mă face să intru în casa ei sau mă sună când soţul ei este în cantonament. Sunt lucruri care nu sunt bune pentru copiii mei. Eu vreau doar să-mi văd copiii, nu sunt interesat de altceva”, a zis Maxi Lopez pentru presa argentiniană.

Înainte de a fi cu Icardi, Wanda a fost căsătorită cu Maxi Lopez, fotbalist pe care l-a înșelat cu actualul ei iubit. Maxi Lopez și Icardi erau buni prieteni, iar ulterior au devenit dușmani.

Wanda Icardi +26 FOTO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează