INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Miss BumBum, starul playboy care îl hărțuiește pe Leo Messi » Cum a reacționat starul Barcelonei la pozele cu brazilianca "goală" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 09:39

Suzy Cortez (28 de ani), cel mai în vogă model brazilian, a fost deblocat de Leo Messi pe Instagram și a sărbătorit cu un pictorial incendiar în tricoul Barcelonei. 

foto Vezi AICI imagini demențiale cu Miss BumBum, Suzy Cortez!

Suzy, cunoscută drept Miss BumBum, posesoarea celui mai apetisant posterior din Țara Cafelei, l-a hărțuit pe Leo Messi pe Instagram o bună perioadă de timp. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a luat o decizie drastică, blocând-o pe Suzy, care devenea din ce în ce mai insistentă. 

Brazilianca a lansat o campanie online, "Messi, delochează-mă", și a reușit să obțină din nou acces la contul starului argentinian.

 leo

"Este o zi fericită pentru un suporter fanatic al Barcelonei cum sunt eu. Mulțumesc Leo Messi pentru că m-ai deblocat pe Instagram! Le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat în campania #DeblocheazăMăMessi", a scris Suzy pe Twitter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1644576675575210
Ovidiu Ovidiu  •  18 Septembrie 2018, 04:03

Potrivit acestui ziar fals Dica nu e de antrenat steaua. Potrivit vouă da.potrivit tuturor studiilor Dica nu e de steaua momentan sau fcsb cum vreti voi si voi de ziariști.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează