INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Momente emoționante în Brazilia! Primul meci pentru Chapecoense după accidentul aviatic! Supraviețuitorii au primit trofeul Copei Sudamericana

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 09:37

Cei trei jucători ai lui Chapecoense care au supraviețuit accidentului aviatic în care a fost implicată echipa lor au primit aseară trofeul Copei Sudamericana.

La ceremonia emoționantă au participat Neto, Alan Ruschel, Jackson Follman, dar și soțiile și copiii fotbaliștilor care și-au pierdut viața. Aceștia au primit și medaliile atribuite post-mortem.

Meciul dintre Chapecoense și Palmeiras s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Veiga a deschis scorul în minutul 11 pentru Palmeiras, dar Grolli (14) și Amaral (47) au adus-o pe Chape în avantaj.

Carvalho a egalat pentru Palmeiras în minutul 78, însă acest lucru a contat mai puțin.

DOAR 6 SUPRAVIEȚUITORI ÎN TOTAL

19 dintre fotbaliștii lui Chapecoense și antrenorul Caio Junior au decedat după ce avionul care îi ducea la Medellin s-a prăbușit pe 29 noiembrie.

Chapecoense mergea la Medellin pentru turul finalei Copei Sudamericana cu Atletico Nacional, formație care a acceptat să cedeze trofeul echipei braziliene. Chape va evolua în sezonul viitor de Copa Libertadores.

După accidentul aviatic au supraviețuit 6 oameni: trei fotbaliști, un jurnalist, însoțitoarea de bord și tehnicianul de zbor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  22 Ianuarie 2017, 11:40

Cu asemenea articole nu va faceti norma de rating. Macar schimbati poza, puneti una cu fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează