INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

GALERIE FOTO N-au uitat de Pancu! Imagini inedite de la meciul lui Beșiktaș cu Fenerbahce: n-au venit cu măști, dar au pregătit altceva

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 21:12

Suporterii celor de la Beșiktaș și-au adus aminte de Daniel Pancu la derbyul de azi cu Fenerbahce. Cei 3.000 de fani ai alb-negrilor le-au reamintit rivalilor cum i-au bătut în 2005, cu 3-4, pe același stadion. A fost ultima victorie a lui Beșiktaș pe "Şükrü Saracoğlu".

Suporterii lui Beșiktaș au venit azi la meci cu poze cu imaginea lui Daniel Pancu îmbrăcat în tricou de portar, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 13 ani. Le-au ridicat deasupra capetelor, ironizând rivalii. Nu cu măști, așa cum era ideea inițială.

Ce s-a întâmplat acum 13 ani

La 17 aprilie 2005, pe "Şükrü Saracoğlu", Pancu a intrat definitiv în istoria clubului. A apărat timp de 16 minute și a rezistat asaltului celor de la Fener.  În minutul 83, la 3-2 pentru alb-negrii, goalkeeperul lor, columbianul Oscar Cordoba, a provocat un penalty și a fost eliminat. Iar oaspeții epuizaseră înlocuirile. Cine stă în poartă?

Pancu, intrat în minutul 75, le-a spus imediat colegilor și antrenorilor: ”Dați-mi mănușile! Apăr eu!”. Și-a pus mănușile, a îmbrăcat un tricou bleu de portar. Era gata să înfrunte Fenerul la el acasă.

N-a apărat acel 11 metri al lui Alex (deși i-a ghicit colțul brazilianului), dar a apărat extraordinar. Nu 7 minute, câte mai erau din timpul regulamentar, ci 16: au fost și 9 de prelungiri. A respins mai multe mingi dificile, a ieșit la centrări, a boxat și baloanele, și capetele coechipierilor uneori, rezistând asaltului galben-albaștrilor.

Și, deși Koray a marcat golul victoriei (90+2, 4-3), eroul acelei partide a fost Daniel Pancu. Pe care fanii ”vulturilor” nu l-au uitat niciodată, supranumindu-l ”Pantera din Kadıköy”. Au și acum în muzeul clubului tricoul de portar al lui Pancu. Numărul 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  24 Septembrie 2018, 22:03

Pancu a fost mic copil pe linga Moti...intrebati un fecesebean :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close