INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO O vedetă TV din Brazilia este noua cucerire a lui Neymar! Cei doi ar avea o relație de 9 luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 12:16

Presa din Brazilia e convinsă că vedeta unui șhow TV de acolo, Lorena Importa, și-a petrecut mult timp alături de Neymar în ultima vreme.

Se pare că cei doi au o relație, care a fost ascunsă până nu demult. Au petrecut în Santa Catarina, unde vedeta Barcelonei are o casă de vacanță.

Totul ar fi început în luna octombrie din 2015, când au fost văzuți la o petrecere din Rio de Janeiro. Apoi au fost fotografiați la un restaurant din Salvador.

Nimeni n-a negat până acum relația, însă ce-i drept nici n-a confirmat-o. Dar se pare că Lorena este totuși noua cucerire a playmakerului brazilian.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  03 Iulie 2016, 15:12

Oare Neymar la fel simuleaza si cu bulanoasa asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează