INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREZENTARE

GALERIE FOTO Opulență în Belarus: Maradona, zeu și în Brest! Paradă în toată regula + cadou fabulos la învestire

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 12:13

Mondialul s-a terminat, dar Maradona continuă să facă show prin Europa. Marele Diego s-a întors la job și a fost întâmpinat ca un zeu în Belarus, de parcă și el ar fi câștigat titlul în Rusia!

De la aeroport, unde a ajuns cu un avion privat, și până la sediul clubului Brest, al cărui președinte a și fost numit, argentinianul a participat la o paradă în toată regula.

Îmbarcat pe o Hunta, o mașină de teren cu roți gigantice, el a primit ovații și aplauze pe tot drumul de la fani și s-a bucurat mai ceva ca la golurile Argentinei la ultimul CM.

Hunta este o mașină proiectată într-un parteneriat bieloroso-ucrainean. Mașina este destinată în principal transportului de echipament, hrană și persoane pe terenurile accidentate. Capacitatea maximă pe care o poate transporta este de peste o tonă. 

A semnat pe 3 ani

Cel mai tare episod s-a petrecut însă la prezentare. "El Pibe de Oro", care se va ocupa de toate echipele la Brest și va controla toate sectoarele de activitate, a fost surprins de cadoul scump pregătit de club. Un inel Klunker, cu diamante, la care inițial Maradona s-a strâmbat și a închis ochii.

Când i-a deschis însă a rămas impresionat și s-a arătat foarte mândru cu bijuteria. Pe care n-o poartă pe "Mâna lui Dumnezeu", ci a pus-o pe dreapta, alături de alte "comori". Pentru final, Diego nu putea să rateze episodul de jonglerie cu mingea, condiția fizică fiind un obstacol destul de deranjant.

Lumea a fost oricum mulțumită, mai ales că a promis să aducă trofee. "Butoiașul Atomic" a plecat în aprilie din Emirate și a semnat un contract pe trei ani cu Brest.

"Brest n-a câștigat niciodată campionatul și Maradona ar trebui să reușească. O nouă provocare îl așteaptă pe Diego și o va trece așa cum a făcut-o mereu în viață" Matías Morla, avocatul lui Maradona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
prazburg1948
prazburg1948  •  17 Iulie 2018, 18:16

Mi se pare mie sau inelul de pe mana stanga e de femei? Si cine poarta ceas pe ambele maini? Mi se pare cam cocalar Maradona.

godot
godot  •  17 Iulie 2018, 16:36

Mai bine îl lua pe MM Stoica, dacă vroiau performanță...

ionnis
ionnis  •  17 Iulie 2018, 16:08

ce pacalici :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează