INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Ozil traversează cea mai bună perioadă a carierei, iar motivul a fost aflat de turci

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 13:03

Presa din Turcia susține că vedeta lui Arsenal, Mesut Ozil, s-ar fi logodit cu Amine Gulse, femeia care a fost Miss 2014 din Turcia. Tabloidele din Turcia chiar au publicat niște imagini de la întîlnirile dintre cei doi.

Cei doi se cunosc de mai mult tmip, însă oamenii din jurul lor au negat orice relație dintre ei. Ultimele zvonuri spun cu totul altceva.

Se pare că cei doi s-au logodit, iar Ozil pare foarte fericit, lucru care poate fi observat destul de ușor și în evoluțiile sale din ultima vreme, fiind într-o formă de excepție.

Mijlocașul are cea mai bună medie a paselor de gol pe meci, avînd cîte un assist la 2.71 meciuri. Este primul jucător din istoria Premier League care reușește asta. Ozil deține de asemenea recordul din Premier League la un alt capitol Este primul jucător care oferă cel puțin o pasă de gol în 6 meciuri consecutive. 

Vezi galeria FOTO cu frumoasa iubită a lui Mesut Ozil!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  10 Noiembrie 2015, 14:43

Ce categorie pompoasa: RELATIE! Mai simplu era o rubrica numita GAGICI! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează