CAMPIONATE  ·  LIGA NAȚIUNILOR

GALERIE FOTO S-au vândut ca pâinea caldă » Ghetele lui Bale au fost cumpărate instant de fanii fotbalistului galez!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 10:45

Ieri a debutat oficial Liga Națiunilor, iar Țara Galilor a câștigat fără emoții primul meci al grupelor. Galezii au evoluat pe teren propriu în fața Irlandei, 4-1.

Partida a fost una specială pentru atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale. Fotbalistul de 29 de ani a purtat în timpul meciului de joi o pereche specială de ghete, confecționate pentru debutul în Liga Națiunilor de către sponsorul tehnic al fotbalistului, adidas.

Partenerul atacantului a creat ghetele X18.1, într-o ediție limitată de 29 de perechi. Bale le-a purtat cu Irlanda și o va face și în meciul cu Danemarca de peste câteva zile. Pe ghete apare steagul Țării Galilor, dar și #29, numărul de goluri pe care atacantul le marcase până la meciul de joi cu Irlanda.

Pentru a profita de ocazie, adidas a decis să și comercializeze ghetele special confecționate pentru Bale și a scos la vânzare fix 29 de perechi, care s-au vândut instant prin intermediul magazinului online al companiei de echipament sportiv. "X 18.1 este o gheată special creată pentru cei mai rapizi fotbaliști, oferindu-le stabilitate și o viteză mult mai mare", spun producătorii.

Și ca totul să fie perfect, Bale a și marcat în duelul cu Irlanda. Și nu orice fel de gol, ci o adevărată bijuterie! După ce a făcut instrucție cu fundașii irlandezi, Gareth a tras cu stângul, mingea ducându-se aproape de vinclu, fără nicio șansă pentru portar.Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (1)
florin_ch  •  07 Septembrie 2018, 20:41

Ziariști de paie ce sunteți:meciul s-a terminat 4-1!!!!Imbecililor!!!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1