INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

GALERIE FOTO Sarah Kohan, soția lui Chicharito, ședință foto incendiară pe „Ziua Pământului”: „Fiecare gest contează!”

FOTO: Instagram +15   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 17:19

Sarah Kohan, 24 de ani, soția vârfului mexican „Chicharito” Hernandez, 30 de ani, a fost protagonista unui pictorial incendiar.

„Ziua Pământului” capătă amploare de la an la an. Sarah Kohan, însărcinată, a celebrat-o cu o ședință foto la Cortina d'Ampezzo, Italia.

Toți trebuie să facem un efort pentru a îngriji planeta. Fiecare gest contează”, a fost mesajul transmis de Sarah în momentul publicării fotografiilor.

+16 FOTO

Chicharito Hernandez (30 de ani) evoluează în acest moment pentru West Ham United, în Premier League. Mexicanul este cotat la 12 milioane de euro.

Vezi și: 

GALERIE FOTO Cristina rupe plasele! E cea mai spectaculoasă apariție de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  25 Aprilie 2019, 18:56

Senzational.....o gravida in zapada!Asa ceva grozav!Doamne,mare e gradina lui Dumnezeu!Ce efort face asta spre a ingriji planeta?Pozeaza cu burta la gura in zapada?!?!Inaltator....sublim.....mirabolant!

102247337656522
Sarmanul Dionis  •  25 Aprilie 2019, 18:16

ce sport practica duamna chcharitto ?! e portaritza la tenis ?! pardon,la denis ?! pardon la ....?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează