INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI FIFA

GALERIE FOTO Spectacol la FIFA Legends! Maradona, Ronaldinho și Valderrama au făcut show în Bahrein

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 10:52

Retrași din fotbal, unii cei mai mari fotbaliști fac spectacole în meciurile amicale.

Maradona nu lipsește niciodată de la meciurile organizate de FIFA. Ambasador al forului mondial de la începutul anului, El Pibe de Oro a fost și în Bahrein, la FIFA Legends, făcând spectacol în jocul demonstrativ de la Manama.

Alături de el, Ronaldinho, cu faimoasa lui no look pass inspirată de la Magic Johnson. Printre vedete, au mai fost columbianul Valderrama, brazilianul Cafu și francezul Trezeguet.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  11 Mai 2017, 12:36

V-ati trezit acum ? Meciul asta cu 'no look pass" a fost cu ceva timp in urma... Ieri nu a fost meci de fotbal, au fost exercitii cu copii pe teren...

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  11 Mai 2017, 11:24

"no look pass" e de când lumea, nu e inspirată neapărat de baschet, la fotbal o vedeam chiar şi în Divizia C acum 40 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează