INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

GALERIE FOTO Superachiziție făcută de Pogba! Cum arată casa celui mai scump fotbalist din istorie

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 16:40

Paul Pogba a revenit în vară la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, și a devenit cel mai scump jucător din istorie.

Francezul câștigă 340.000 de euro pe săptămână la United și tocmai ce și-a achiziționat o vilă impresionantă.The Sun scrie că mijlocașul a cumpărat o casă de 4 milioane de euro.

Vila are 5 dormitoare de lux, fiecare având baie proprie, o piscină interioară și una exterioară. În plus, are și o sală de jocuri pentru biliard și pentru tricourile francezului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  06 Februarie 2017, 18:25

Hai ca au vazut acum manelistul si femeia-mop si o sa-si ia o vila si mai grozava ca sa aiba jsp si antena de unde sa faca un nou reality show cu viata celui mai apreciat cuplu din Romania :))

thedronius
thedronius  •  06 Februarie 2017, 18:15

Sa imi spuna si mie ce face Pogba cu ditamai bucataria aia :))) Hai, cu restul am inteles. Da' bucataria aia mai mare decat piscina interioara pentru ce?... Se insoara vreun fotbalist cu bucatarese si nu stiam eu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează