INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO » Un fost Balon de Aur a trecut la călărie! "Am avut impresia că zbor! Totuși, am patru copii, nu vrea să mă rănesc!"

Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 11:50

Michael Owen, 37 de ani, pasionat de cai, a încheiat pe locul 2 cursa caritabilă de la Ascot: ”Această experiență mi-a plăcut suficient de mult încât să spun că o voi repeta”, a declarat fostul atacant al lui Liverpool, Real și Man. United.

O carieră de aur, Michael Owen! Cu trei cluburi mari, Liverpool, Real Madrid, Man. United, și un Ballon d'Or în 2001. S-a retras în 2013 și, la 37 de ani, plonjează spre alte provocări, poate mai riscante.

Pasionat de cai, "wonder boy" s-a urcat în șa și a concurat în cursa caritabilă The Prince Countryside Fund, la Ascot. E bun și la călărie. A încheiat pe locul secund.

"Nu să mă opresc, râd ca un nebun, iubesc aceste momente. Experiența mi-a plăcut atât de mult încât spun că o voi repeta", a declarat Owen, care a slăbit 9 kilograme pentru a fi în formă. Michael realizează pericolul la care se expune și completează: "Totuși, am patru copii, nu vrea să mă rănesc!".

La sfârșit, a fost premiat de prințul Charles și de soția acestuia, Camilla, ducesa de Cornwall.

40 de goluri a marcat Michael Owen pentru "naționala" Angliei (89 de selecții)

9 trofee a cucerit Owen cu Liverpool (1996-2004) și Man. United (2009-2012)

"A fost mult mai bine decât speram, am avut impresia că zbor. Niciodată nu am mai călărit atât de repede" Michael Owen, fost atacant englez

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează