INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Garantat de Zlatan Ibrahimovic: "El e fotbalistul care poate ajunge deasupra stelelor!"

Zlatan Ibrahimovic FOTO: Guliver/GettyImages
Zlatan Ibrahimovic FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 18:25

Zlatan Ibrahimovic crede că Paul Pogba (25 de ani) este fotbalistul care se va ridica deasupra celorlalți în viitorul apropiat. 

Paul Pogba a reușit un Mondial excelent în Rusia. A ținut mijlocul Franței alături de N'Golo Kante și a marcat un gol superb în finala cu Croația, scor 4-2. 

"Nu înțeleg criticile la adresa lui Pogba. Este un jucător fantastic și poate deveni unul dintre cei mai mari, deasupra stelelor. Mai are foarte multe de oferit, mult de evoluat. Este încă tânăr.

A câștigat deja mai multe trofee decât oamenii care îl judecă. Nu trebuie să uităm că Paul are și o finală de Liga Campionilor cu Juventus. O finală de campionat european și un titlu mondial cu Franța. La nivelul competițiilor interne nici nu are rost să mai amintesc. Ce vreți mai mult de atât?!", a declarat Ibra pentru BBC.

Vezi și: PSG și-a stabilit principala țintă pentru această vară » Kylian Mbappe jubilează: "Împreună ne îndeplinim toate țelurile!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  19 Iulie 2018, 19:51

Si No.9 de la francezi e Campion Mondial. Iar el saracu' il face pe Banel superstar...

merace
merace  •  19 Iulie 2018, 19:20

Poate da, poate nu! Dar circul de presa de azi conteaza, ca maine, daca nu se adevereste, uita toti de aceste profetii! :D

utraian
utraian  •  19 Iulie 2018, 19:13

Bine, Ibrahimovici adica Dumnezeul fotbalistilor se credea si se crede deja deasupra stelelor, chit ca n-a mai reusit calificarea la Mondial. Dupa ce Suedia a batut Italia la baraj, a venit "D-zeu" mai mult ca miloaga ca vrea si el la Moscova , dar aia nu l-au bagat in seama. De Dumnezei de-astia falsi , *** , sa te fereasca D-zeu vorb-aia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează