INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Gareth Bale e în mare formă, cel puţin la nivel de declaraţii: "Putem cîştiga toate cele şase trofee din acest sezon!"

FOTO: Antonio Villalba
FOTO: Antonio Villalba

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 14:50

Jucătorul galez a vorbit din cantonamentul Realului din Los Angeles despre sezonul trecut, cînd gruparea pregătită de Carlo Ancelotti a cîştigat Liga Campionilor şi Cupa Spaniei, dar a făcut şi promisiuni pentru stagiunea care stă să înceapă.

"Nu mi-a fost uşor cînd am venit. Nici unui jucător nou-venit nu cred că i-a fost vreodată uşor la început, dar am reuşit să mă integrez, mai ales că mulţi dintre coechipieri vorbesc engleza.

Anul acesta sunt sigur că va fi mult mai bine. Vreau să dau mai multe pase de gol şi să marchez mai mult. Sunt şase trofee puse în joc în acest sezon şi ar fi nemaipomenit să le cîştigăm pe toate", a declarat Bale pentru jurnaliştii spanioli.

Primul trofeu pe care Real Madrid îl poate cîştiga este Supercupa Europei, cu Sevilla, partidă ce se va disputa pe 12 august, la Cardiff. Celelalte cinci sînt campionatul, Cupa, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor şi Campionatul Mondial al Clubulurilor.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
sakazuke
sakazuke  •  25 Iulie 2014, 01:30
Postat de b0gdan.88 pe 24 Iulie 2014, 16:46

Am si eu o intrebare ...ronaldo a jucat la cupa mondiala (cel mai important eveniment din istoria fotbalului ) ???:))))) Dar in finala UCL ?

a facut mai mult ronaldo in finala ucl decat mesii in semifinala plus finala de C.M ...si km si pase :)) , pana si neuer a dat mai multe pase decat messi la acest campionat mondial frumoasa atitudine insa nu vad sa castige realul toate cele 6 trofee ,ar fii senzational si ar devenii prima echipa din lume care ar lua 6 trofee intr-un SEZON..... bine si prima cu 2 ucl consecutiv :)) eu as fii multumit doar cu titlu si ucl ,poate sa piarda toate supercupele si restul ,,amicalelor"

para.para
para.para  •  24 Iulie 2014, 18:58

Asta da mentalitate de invingator: "Putem cîştiga toate cele şase trofee din acest sezon!". Cunosc o natie de bipede, care de foamea care o au in stomac, se gandesc doar la bani si la cum sa ajunga doar pana in grupele UCL, mai departe nici ca-i intereseaza. N-au nicio treaba cu vreun trofeu. Aceasta natie sarbatoreste an de an castigarea unui trofeu prafuit de acu "n" cincinale. Mai nou, la initiativa celui mai cel ziar de manipulare sportiva, se sarbatoresc si anii de la ultima participare la un CM. Doar banii din grupele UCL. Eu daca as fi in locul UEFA, v-as da acolo de cate 2-3 chifle pe zi si nu v-as mai primii veci in competitiile europene.

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  24 Iulie 2014, 17:39

Sunteti toti cu spumele la gura. Ronaldo a jucat intr-un picior, deci ar fi un lucru de invidiat. Si oricat ai fii de innrait dupa Real, nu ai cum sa zici de Messi ca e puscarie. Eu tin cu Madrid si abia astept sa vad El Cassico asa ca puneti mana, dati o L.a.b.a sanatoasa si sper ca va calmati.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează