INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Agentul lui Gareth Bale confirmă: „De asta depinde totul”

Gareth Bale
Gareth Bale

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 19:41 / Actualizat luni, 16 mai 2022 21:31

Agentul lui Gareth Bale (32 de ani), Jonathan Barnett, a confirmat că fotbalistul va părăsi Real Madrid la finalul sezonului și că planurile sale de viitor depind de calificarea Țării Galilor la Campionatul Mondial din Qatar.

Țara Galilor joacă finala play-off-ului pentru Mondial cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina, pe 5 iunie.

Kylian Mbappe se joacă cu PSG! Când anunță noua echipă: „S-a terminat” + Marca: „Acord cu Real Madrid”
MERCATO
Kylian Mbappe se joacă cu PSG! Când anunță noua echipă: „S-a terminat” + Marca: „Acord cu Real Madrid”

„Bale pleacă de la Real Madrid. Trebuie să așteptăm pentru a ști ce va face, va decide după meciul Țării Galilor. O revenire în fotbalul englez? Cred că da. Totul depinde de eventuala calificare la Mondial”, a spus Barnett pentru cotidianul portughez Record.

Gareth Bale a sosit la Real Madrid în toamna lui 2013 și a devenit repede un jucător foarte important. Madrilenii plăteau atunci 101 milioane de euro pentru galez, alături de care au câștigat ulterior 4 Ligi ale Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018).

Mai mult decât atât, Bale a contribuit decisiv la triumfurile din 2014 și 2018, atunci când a înscris goluri esențiale pentru „Los Blancos”. În ultimii ani însă, britanicul nu a mai jucat foarte multe meciuri pentru Real Madrid, devenind în scurt timp foarte contestat pe „Santiago Bernabeu”.

Gareth Bale, dorit de Cardiff

Presa din Țara Galilor anunță că Gareth Bale ar putea ajunge la Cardiff, formație care se situează pe locul 17 în Championship, liga a doua engleză. Fotbalistul lui Real Madrid este un mare fan al echipei galeze, ținând cont că este clubul din orașul său natal.

Astfel, Bale ar putea alege varianta Cardiff, chiar dacă salariul va fi mult redus, în detrimentul unor cluburi importante precum AC Milan sau Tottenham, care și-au manifestat de asemenea interesul pentru serviciile sale.

Cine nu l-ar vrea pe Bale? E cineva care nu ar asculta o asemenea propunere? Nici nu încape discuție. Ar fi grozav, o motivație pentru toată lumea
Steve Morison, antrenor Cardiff City FC

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Marius Șumudică a dezvăluit unde va antrena din sezonul viitor

Unde va juca din vară Griezmann, prins între Atletico și Barcelona: „E sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2022, 00:20

Bale joaca la orice ora titular la Milan sau la Inter,s-ar integra perfect in fotbalul italian...si la Tottenham il vad sa revina si sa joace fara probleme....Cardiff este o echipa mult prea mica pentru el...sigur se baga pe fir si Newcastle care are bani la greu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează