INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pune punct la 32 de ani? » Starul lui Real Madrid se gândește să renunțe la fotbal

Gareth Bale s-ar putea retragere la 32 de ani // FOTO: Imago
Gareth Bale s-ar putea retragere la 32 de ani // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 13:35 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 14:00

Gareth Bale atacantul lui Real Madrid, se gândește să renunțe la fotbal, la 32 de ani, dacă naționala galeză nu se va califica la Mondialul din Qatar. La formația blanco a fost trecut pe linie moartă.

Gareth Bale ar putea trece cât de curând doar la marele său hobby extrafotbalistic, golful. La 32 de ani, atacantul galez se gândește să renunțe definitiv la cariera actuală, având în vedere că nu mai joacă aproape deloc la Real Madrid. 

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a trecut pe linie moartă în acest sezon, în care oricum accidentările la genunchi și alta musculară l-au ținut mai mult pe tușă. N-a apărut decât în trei partide, ba a mai fost indisponibil și din cauza infectării cu Covid-19.

Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei
ANGLIA
Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei

105 zile de absență pentru Gareth Bale

Potrivit Marca, Bale n-a mai jucat de pe 28 august, 66 de minute într-un meci cu Betis, și ultima oară când a prins banca de rezerve s-a întâmplat pe 12 decembrie cu Atletico. 

Nu a intrat deloc, apoi a fost testat pozitiv și a mai ratat două partide ale madrilenilor, pentru ca apoi să acuze o contuzie și să meargă în tribună la începutul acestui an, în campionat și-n Cupa Regelui.

Poate semna cu oricine

Contractul lui Gareth cu gruparea blanca expiră la finele acestui sezon și mai mult ca sigur că nu i se va propune prelungirea. Caz în care, potrivit The Athletic, galezul ia în calcul să nu mai joace nici pentru echipa națională, dacă nu se va califica la CM 2022, acestă performanță fiind așteptată de 64 de ani.

 Țara Galilor are de trecut de Austria și de învingătoare semifinalei Scoția - Ucraina în barajele care se vor disputa în martie. Dacă însă va prinde turneul final, Bale va avea motivație să continue și în sezonul viitor. S-a vorbit și despre o întoarcere senzațională la Southampton, Premier League părând singura variantă de a nu-și stopa cariera.

VIDEO Faze spectaculoase reușite de Gareth Bale în Premier League

Citește și:

Gerard Pique și-a publicat salariul pe Twitter! » Barcelona, comunicat dur: „Nepotrivit și neprofesionist”

Arta de a învinge » Cum a revoluționat o echipă ascensiunea în Premier League cu strategia „Moneyball”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
respect_nole
respect_nole  •  08 Ianuarie 2022, 15:52

Stoicane vb cu Anceloti sa-l lase la Dinamo :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează