INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Gary Lineker, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul cumplit în care a aflat că fiul lui de 8 ani avea leucemie: „10-20% șanse de supraviețuire. Visam mereu un coșciug alb”

Gary Lineker // FOTO: Imago
Gary Lineker // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 12:30 / Actualizat luni, 02 mai 2022 15:21

Gary Lineker (61 de ani), unul dintre cei mai importanți fotbaliști englezi, a povestit care a fost cel mai greu moment din viața lui.

În urmă cu 22 de ani, fiul său, care atunci avea 8 ani, a fost diagnosticat cu leucemie, iar doctorii i-au dat șanse extrem de mici de supraviețuire. Într-un dialog pentru podcastul „The Moment”, Lineker a explicat prin ce a trecut în acea perioadă și cum l-a ajutat fotbalul.

Gary Lineker despre cel mai greu moment din viața sa: „Nu voi uita prima noapte în spital”

„Nu voi uita niciodată prima noapte din spital. Eram cu Michelle, mana lui George, iar doctorii făceau mai multe teste. La final, ne-au dat o evaluare și au spus că lucrurile nu arată bine. Ne-au zis că șansele de supraviețuire, la acea vârstă, sunt de 10-20%. A fost un moment dificil. Ne-au spus că va fi incredibil de greu să treacă peste acea noapte. Au zis că trebuie să începem imediat chimioterapia.

Ni s-a zis că «Trebuie să-l facem să treacă peste următoarele două sau trei zile. După aceea îl vom evalua». A fost destul de sumbru”, a spus Lineker, care atunci juca la Tottenham.

Gary Lineker, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul cumplit în care a aflat că fiul lui de 8 ani avea leucemie: „10-20% șanse de supraviețuire. Visam mereu un coșciug alb”
Gary Lineker și George Lineker // FOTO: Instagram

Gary Lineker, mărturie dureroasă

„Voiam ca eu să fiu cel care are leucemie. Nu voiam să fie micul meu băiat. Dar exista o speranță că se va face bine. Aveam un vis care se repeta. L-am avut și după ce a terminat tratamentul. Visam că eu căram un mic coșciug alb. Era oribil. Mă trezeam de atâtea ori... 

Doar fotbalul mă făcea să nu mă mai gândesc la asta. Am avut 3 săptămâni în care nu m-am antrenat. După aceea, i-am spus antrenorului «Pot să vin? Am nevoie de asta». Era singura evadare în timpul unei zile petrecute în curtea spitalului, căutând semne bune sau semne rele”, a adăugat Gary Lineker, citat de Daily Mail

  • Crescut la Leicester, Gary Lineker a mai jucat la Everton, Barcelona, Tottenham și Nagoya Grampus (Japonia), retrgându-se în 1994. A strâns 80 de meciuri și 48 de goluri în naționala Angliei
  • Are 6 trofee în carieră, printre care 3 Supercupe ale Angliei și o Cupă a Cupelor

Citește și: 

AC Milan e la 3 meciuri de primul campionat câștigat, după 11 ani!

Cine va conduce imperiul lui Mino Raiola după decesul impresarului + vedeta care se pregătește să intre în firmă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexutu7
alexutu7  •  02 Mai 2022, 17:58

Lineker a jucat la Tottenham între 1989 și 1992, așa că povestea asta mai mult ca sigur a avut loc în 1992, acum 30 de ani, nu 20... Dar deh, aritmetica e greu câteodată :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close