INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEAGUE ONE

Gary McAllister, demis de la Leeds United

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2008 00:00

Fosta câştigătoare a campionatului englez, Leeds United, a rămas duminică fără antrenor, după ce Gary McAllister a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă, informează Reuters.

Leeds United joacă acum în League One, al treilea eşalon englez, iar sâmbătă a pierdut cel de-al cincilea meci consecutiv, scor 1-3 cu Milton Keynes Don, rezultat în urma căruia a coborât pe locul 9 în clasament.

"Conducerea a lua această decizie din cauza rezultatelor slabe. Sperăm ca noul antrenor, când va fi numit în funcţie, să aibă la dispoziţie cât mai multe meciuri pentru a putea aduce echipa înspre locurile fruntaşe ale clasamentului", se arată într-un comunicat al clubului englez.

Gary McAllister a fost numit în funcţie în luna ianuarie, atunci când l-a înlocuit pe Denis Wise. Fostul antrenor a fost şi jucător al lui Leeds, formaţie care în trecut a câştigat titlul în Premier League (1992) şi a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor (2001).

NewsIn

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close