CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Gary Neville știe de ce a pierdut Manchester City cu Crystal Palace: ”Problema e la cap”

Primul gol, încasat în urma unui dublu ofsaid, a însemnat începutul sfîrșitului pentru City // Foto: Guliver/GettyImages
Primul gol, încasat în urma unui dublu ofsaid, a însemnat începutul sfîrșitului pentru City // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 00:00

Fostul jucător al lui Man. United, acum comentator TV, crede că jucătorii lui Pellegrini își pierd subit foamea de noi succese imediat ce cîștigă ceva.

Pentru Man. City e un "deja vu". Și acum, ca și în 2012-2013, "cetățenii" nu sînt în stare să-și apere titlul cucerit în sezonul precedent.

Campioana en titre a pierdut luni seară la Londra, în fața lui Palace (1-2), a 3-a deplasare la rînd în Premier, coborînd pe locul 4 cu 7 etape înaintea finalului. La 9 puncte de liderul Chelsea, care are și un meci mai puțin disputat!

În căutarea unei explicații pentru căderea alb-albaștrilor, Daily Mail a găsit cinci: un manager, Pellegrini, neinspirat, un lot îmbătrînit, transferuri neinspirate, lipsa propriilor talente și un spirit de luptă sub nivelul salariilor.

Fără să le contrazică, dimpotrivă, fostul internațional Gary Neville, acum comentator TV, a venit cu una la fel de interesantă: "Jucătorii lui City au o problemă mentală. Cînd cîștigă ceva își pierd aproape instantaneu acea foame pentru noi succese".

Nasri "ucis" de dragostea sa

Cum se întoarce roata! Șansa unui nou titlu i-a fost spulberată lui City de aceeași echipă, Crystal Palace, care sezonul trecut îi dăduse o mînă de ajutor, punîndu-i piedică rivalei Liverpool (3-3). Ziarele engleze l-au ironizat ieri pe Nasri, republicînd ce spunea acesta atunci: "Ce meci, ce campionat! Iubesc Palace!".   

2jucători a avut City luni sub 29 de ani în formula de start

684,6 milioane €a investit Man. City în transferuri din 2008

 La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1