INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gascoigne a fost internat din nou la dezalcoolizare! Reacția fostului internațional la intrarea în clinică

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Calota AlexandruJURNALISPORT - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 13:27

La o săptămână după ce s-a ales cu o fractură la cap și două degete rupte, fostul internațional al lui Tottenham, Paul Gascoigne, s-a internat la o clinică de dezalcoolizare, în încercarea sa de a renunța la viciul pe care l-a avut mai mult de 20 de ani.

Fostul jucător englez de fotbal Paul Gascoigne vrea să scape definitiv de dependența de alcool, care i-a distrus imaginea și care i-a făcut nenumărate probleme de-a lungul anilor.

Acesta s-a internat zilele trecute la un centru de reabilitare, în speranța că în 2017 va reuși să primească ajutorul de care are nevoie de la specialiști în domeniu.

Purtătorul de cuvânt al lui Paul Gascoigne, Terry Baker, a oferit o primă reacție privind starea fostului jucător englez. „Paul dorește ca toată lumea să știe că s-a internat la reabilitare. Am petrecut aproape fiecare zi încercând să-l ajutăm să treacă peste problemele sale și peste vestea devastatoare a morții nepotului său, de anul trecut”. Acesta a menționat că Gascoigne face eforturi serioase pentru „a se elibera de demoni” și dacă lumea dorește, poate să se roage pentru binele lui.

Anul trecut, Paul a avut parte de o problemă majoră în familia sa, după ce nepotul său în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort în apartamentul iubitei sale din Gateshead. Vestea morții lui, ca urmare a unei lupte îndelungate cu problemele psihice, l-a afectat serios pe Gascoigne, care a revenit la viciul său mai vechi.

Gascoigne și-a început cariera de fotbalist în orașul său natal, la vârsta de 13 ani, când a ajuns la echipa de juniori a lui Newcastle United. În anul 1985 a debutat la echipa mare, iar după 3 ani și 21 de goluri în 92 de partide a fost achiziționat de Tottenham.

A mai jucat în carieră la Rangers, Middlesbrough, Everton și Lazio.

sursa: dailymail.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează