INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gasperini pe radarul lui Juventus » Max Allegri își află soarta vineri

Gian Piero Gasperini, tehnicianul Atalantei, Foto:  Imago Images
Gian Piero Gasperini, tehnicianul Atalantei, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 17:47 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 17:53

Juventus va decide în Consiliul de Adminstrație dacă-l schimbă pe Massimiliano Allegri (55 de ani) cu un intermar până la vară. Atunci bianconerii i-ar face o ofertă lui Gian Piero Gasperini (64 de ani), tehnicianul Atalantei.

Continuă frământările la Juventus. Soarta lui Allegri atârnă de despăgubirile pe care clubul i le-ar datora, 36 de milioane de euro, pentru contractul său valabil până în 2025 dacă l-ar pune pe liber. 

Președintele Andrea Agnelli a lăsat în sarcina Consiliului de Administrație de vineri decizia asupra viitorului antrenorului, poziția fiindu-i serios amenințată după eșecul de la Monza (0-1) și evoluțiile slabe din ultima vreme din campionat și Ligă. Fanii i-au cerut demisia pe rețelele sociale, însă Max refuză să plece, la adăpostul contractului.

Marius Măldărășanu, antrenorul momentului în Liga 1, dezvăluiri tari în direct: „A fost foarte dureros pentru mine. Șase ani nu m-a luat nicio echipă”
LIGA 1
Marius Măldărășanu, antrenorul momentului în Liga 1, dezvăluiri tari în direct: „A fost foarte dureros pentru mine. Șase ani nu m-a luat nicio echipă”

Gasperini e pregătit să o ia pe Juventus! Max Allegri își află soarta vineri

Torinezii au de gând să nu mai angajeze în acest sezon alt principal, care să însemne un nou efort financiar considerabil, ci să meargă pe mâna unui interimar până la vară. Asta dacă echipa continuă criza de rezultate, altfel i se va da credit limitat în continuare lui Allegri. 

Ideea piemontezilor este să angajeze în stagiunea viitoare un tehnician cu firmă, nu atât de scump ca actualul, capabil să schimbe jocul echipei și s-o aducă în lupta pentru scudetto. 

Presa italiană scrie despre interesul pentru Gian Piero Gasperini, antrenorul care a făcut minuni cu Atalanta, mai puțin în ediția trecută de campionat. Și n-ar refuza provocarea de a pregăti un nume greu din Serie A, după eșecul avut cu experiența de la Inter.

Gasperini pe radarul lui Juventus » Max Allegri își află soarta vineri
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus / Foto: Guliver/GettyImages

Juventus visează să-l aducă pe Zidane

Pe lista dorințelor juventine se află și un nume celebru, fost mijlocaș al echipei și triplu câștigător de Liga Campionilor. 

Zinedine Zidane este liber după despărțirea de Real Madrid, dar așteaptă să se elibereze locul la naționala Franței, unde i-ar conveni mai mult și ar lucra cu jucători pe care îi cunoaște mai bine.

Gasperini pe radarul lui Juventus » Max Allegri își află soarta vineri
Zinedine Zidane a câștigat de 3 ori Liga Campionilor cu Real Madrid

VIDEO. Rezumatul meciului Monza-Juventus (1-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

S-au aflat condițiile aiuritoare ale lui Messi pentru a prelungi cu Barcelona!

Matthijs de Ligt a semnat cu Bayern, acum își „înțeapă” fosta echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează