INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA

Discuția cu Pep Guardiola care l-a bulversat pe Gennaro Gattuso: „În primele luni nu am înțeles nimic” » Antrenorul surpriză pe care-l admiră

Gennaro Gattuso // FOTO: Imago +30   FOTO
Gennaro Gattuso // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2022 17:21 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 17:58

Marele campion italian Gennaro Gattuso, acum antrenorul Valenciei, a vorbit pentru AS despre cariera sa de jucător și cea de antrenor și despre modul în care a intrat în fotbal.

Italianul a vorbit despre doi dintre antrenorii pe care îi admiră, Pep Guardiola și Quique Setien, și a povestit un moment cu tehnicianul lui Manchester City.

7 jucători ai Barcelonei au liber la negocieri » Marca i-a luat la rând: „Ar prefera să semneze în SUA”
SPANIA
7 jucători ai Barcelonei au liber la negocieri » Marca i-a luat la rând: „Ar prefera să semneze în SUA”

Gennaro Garruso: „Acum văd fotbalul diferit față cum îl vedeam când eram jucător”

Întrebat de ce stilul său de antrenor este diferit față de modul în care a fost ca antrenor, Gattuso a povestit cum l-a surprins Guardiola.

„Aveam 27-28 de ani, eram la AC Milan și jucam contra unei echipe din Spania. Noi doar alergam, iar mingea se pasa doar pe verticală. Și m-am întrebat de ce. După aceea am fost să vorbesc cu Guardiola. Sincer, în primele câteva săptămâni nu am înțeles nimic.

Îmi place ca echipa mea să știe când trebuie să facă presing, îmi place să avem mingea. Acum văd fotbalul diferit față cum îl vedeam când eram jucător. Îl respect mult și pe Setien. Mă uitam cu joacă Las Palmas și imi plăcea. Mă încântau antrenamentele”, a spus Gattuso pentru As.

Gattuso: „La cum trăiesc eu fotbalul, nu am viață”

„Viața de jucător e mai bună decât cea de antrenor. La cum trăiesc eu fotbalul, nu am viață. Trebuie să-i mulțumesc soției că încă suntem împreună. 

Când m-am apucat, îl sunam pe Ancelotti și îl îmtrebat cum rezistă. Pentru mine e greu. Încep dimineața, la 8:30, și ajung acasă la 19. Trebuie să mă schimb, nu poți sta 18-19 ore cu gândul la fotbal”, a adăugat italianul.

Atac la iubita lui Cristiano: „Știe și tactică?”

Nemulțumită de faptul că Ronaldo a fost rezervă în meciul cu Elveția și în cel cu Maroc, Georgina l-a criticat pe selecționerul Fernando Santos. Paola Saulino, un model cunoscut în Spania , a avut o reacție dură: „Acum vorbește despre fotbal și critică deciziile selecționerului Portugaliei, de parcă se pricepe la tactică”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce trupă construiește Al-Nassr! După Cristiano Ronaldo, saudiții vor să transfere unul dintre cei mai buni mijlocași ai lumii

7 jucători ai Barcelonei au liber la negocieri » Marca i-a luat la rând: „Ar prefera să semneze în SUA”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează